Informatie

Algemene Informatie

1.Bestellen
In onze webwinkel kunt u eenvoudig het doosje bonbons kiezen dat u wilt bestellen. Alle doosjes bonbons zijn op voorraad en direct leverbaar. Het doosje met bonbons wordt de werkdag na uw bestelling geleverd. In het geval er onvoldoende bonbondoosjes op voorraad zijn om uw bestelling uit te voeren zullen wij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om u te informeren over de mogelijkheden. Bent u het niet eens met ons alternatief? Dan kunt u uw bestelling te allen tijden annuleren. U krijg direct uw aankoopbedrag teruggestort. Voor een bestelling in onze webwinkel hoeft u geen account aan te maken. Bij een grotere bestelling dient u ruim van tevoren te bestellen. U kunt dan contact met ons opnemen via de contactpagina.

Wilt u als bedrijf bonbondoosjes bestellen? Bekijk dan onze pagina Superior-Zakelijk.

2.Verpakking
Onze luxe bonbons zijn handgemaakt en worden in een exclusieve bonbondoos verpakt. De zwarte doosjes bonbons zijn bedrukt met goudfolie waardoor de verpakking een luxueuze uitstraling heeft. Onze luxe bonbondoosjes worden bij het leveren omwikkeld met luchtkussenfolie en verpakt in stevige brievenbusdozen met verstevigde randen. Hierdoor is het risico dat het doosje of de bonbons beschadigd raken vrijwel nihil.

3.Betalen
U kunt veilig en vertrouwd met iDEAL betalen. Bedrijven kunnen afrekenen met iDEAL, maar ook per toegezonden factuur.

4.Factuur
Uw factuur wordt per e-mail naar u toe verzonden. Op deze rekening staat de btw apart vermeld. Ontvangt u als bedrijf liever een factuur per post? Ook dat is mogelijk.

5.Verzendkosten
Wij versturen onze doosjes ambachtelijke bonbons via brievenbuspost, zodat wij de verzendkosten zo laag mogelijk kunnen houden. De verzendkosten bedragen hierdoor slechts € 2,40 exclusief btw. Tijdens de bestelprocedure worden de verzendkosten duidelijk weergegeven.

6.Geen bezorging vanaf 23 graden !!
Vanaf 23 graden Celsius kunnen wij uw bestelling helaas niet bezorgen. U kunt uw bestelling wel plaatsen, maar wij kunnen pas weer de bonbons verzenden wanneer de temperatuur tot onder de 23 graden is gedaald. De  cacaoboter in de chocolade zal uitkristalliseren op het moment dat de temperatuur bonven de 23 graden stijgt. Bovendien wordt er een witte waas gevormd, waardoor we even wachten met de verzending. De bonbons zijn nog steeds goed te eten, maar ze zien er minder mooi en fraai uit. Als de temperatuur nog verder stijgt, bestaat bovendien het risico dat de bonbons gaan smelten.

7.Bonbons bewaren
U kunt de bonbons het best op een droge plek bewaren bij een normale kamertemperatuur. Bewaar uw bonbons dus niet in de koelkast. De hoge vochtigheid in de koelkast is niet goed voor de chocolade. Dit, omdat de suiker in de chocolade zich dan kristalliseert, waardoor wederom een witte waas om de bonbon achterblijft.

8.Vragen, klachten of opmerkingen?
Wij willen graag dat u tevreden bent over onze producten en onze service. Heeft u een vraag, klacht of opmerking? Dan kunt u ons dit laten weten via de contactpagina.

9.Privacy beleid Superior Chocolate Messages
Superior Chocolate Messages respecteert de gegevens van alle gebruikers van de website en draagt er persoonlijk zorg voor dat de vertrouwelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de bestellingen snel en gemakkelijk te laten verlopen.

Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Superior Chocolate Messages zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wegens vakantie gesloten.

List Item #2

List Item #3