Disclaimer

Disclaimer Superior Chocolate Messages

Deze website, de ontwerpen daarvan, de teksten en het beeldmateriaal zijn eigendom van Superior Chocolate Messages. Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Superior Chocolate Messages.

Superior Chocolate Messages behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website/webshop met onmiddellijke ingang en zonder enige kennis vooraf te geven, door te voeren.

Het is mogelijk dat informatie die op deze website wordt gepubliceerd niet geheel volledig is.
De prijzen in onze webshop zijn in euro´s inclusief btw en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Tijdens de bestelprocedure wordt de totale prijs inclusief btw en verzendkosten weergegeven.

Superior Chocolate Messages is niet aansprakelijk voor informatie en/ of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Links op deze website die leiden naar websites buiten het domein van Superior Chocolate Messages, welke geen eigendom zijn van Superior Chocolate Messages, zijn ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Superior Chocolate Messages.
Superior Chocolate Messages kan niet instaan voor de inhoud en functioneren van gelinkte websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Wegens vakantie gesloten.

List Item #2

List Item #3